Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

sama lah saya KK kempas , sepanjang check skrg ni 26 week tak pernah nk dengar heartbeat . sebab dlu dekat peneng setiap bulan checkup msty akan dengar heartbeat baby , ini pindah jb kk kempas lgsg tak bg dengar yang thu check berat dgn hb jee 😔

2y ago

sy preggy 23w skrg.rasa nya scan perkembangan baby di kk kerap jgk.sy bukak buku 14w.ade scan.doc bg dgr heartbeat.masa nie nurse xcheck doppler lg sb baby still kecik .susah nk cr kedudukan jantung baby.then next appointment 18w.br nurse start guna doppler.dpt dgr heartbeat.then doc scan.pn bg dgr heartbeat.mggu ke 20w ade appointment booking hospital.ade scan.doc bg jgk dgr heartbeat.nextweek sy ade appointment dgn KK utk scan 24w plak.kita kne rajin bertny kt nurse bila checkup.jgn diam smbil ikut dan tgk kje je dia pd kita..kita ade hak utk bersuara semasa check