Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Salam takziah sis. Dekat kk mmg susah nk tgk jantung baby. Mcm sy ibu berisiko pun sekali je check jantung tu pun masa awal buka buku. Tp sy ada refer ke pakar hospital so tiap2 bulan mmg akan ke pakar utk check jantung. Sy agak kerap ke swasta untuk scan dan mmg byk duit habis utk tu. Semoga sis tabah dan allah akan gantikan zuriat lain utk sis. 🌷

Baca lagi