Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

Allah. Risaunya 😭 sy kat kk pernah sekali je dia scan masa mula2 buat buku. Tk ada dgr jantung baby tp dia tunjuk je jantung baby berdegup. Skrg 22week belum scan lagi 🥲 nak mengharapkan kk scan mmg tak lah. Scan swasta pulak kena kluar duit hmm jadi kena tunggu lah next month baru scan, tak dpt scan bulan ni sbb duit dah byk kluar 😭 biasa lah kita selagi tak scan mesti kepala ni risau je kan 🥲

2y ago

semakin besar kndungan..sekali sekala kena gak g check kat klinik swasta..jangan jadik macam saya..terlampau fokus dekat kk je...sampai uri dah kebawah pon..diorang xthu..sbb mmg xde scan ke apa