Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

takziah awak... allahu... tapi mcm pelik jugak tu xbg dgr heartbeat baby... sy pun sama just di kk je.. memandangkan kewangan kami msh blm stabil hny suami je kerje so sy just fokus di kk je tp buat masa ni msh puas hati .. hr ni dah masuk 25W1D Dan dua kali dpt dgr degupan jantung baby... scan dah 3x... bulan depan scan ke4 tuk 7 bulan... sy just di Klinik desa je.. nurse just guna dopler rasanya tuk cek jantung baby tu... awk xtry tny ke nurse sblm ni mcm mn dgn jntung baby awk ke... xpernah lg dfr kes mcm awk... anyway semoga awk dan suami bersabar yea... moga² Allah tabahkan hati korang dan berikan zuriat yg lbh baik nanti

2y ago

memang kami pon fokus pada kk je..sebab kewangan xstabil lagi...kalau sehari suami tak kerja..gaji pon tak dapat...tapi memang tak sangka,sepanjang mengandung xde pon nurse or doc nk buat scan heartbeat tuh nak dngr..sampai doc dekat hosp tanya,doc awak dekat kk xde bgtau ke kalau uri awak dh kebawah ke apa...saya cakaplah mmg xde..lgsung xde..sedih sangat..terkilan