Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

Salam takziah sis, suami sye pun jenis tumpu pada KK ja kdg, tapi sye jenis riso, xpuas hati sbb sye kerja berat tiap3 hari, kalau bby diam je , sanggup habiskan duit check kat klinik swasta, janji bby sihat 🥺 Inshaa Allah sis akan Allah kurniakan bby yg sihat lepas ni. amin 🤲🏼

2y ago

yup..memang kami pon fokus pada kk sebab tak mampu..kewangan tak stabil..tapi x sgke ini yg trjadik..