Senam kegel, naik turun tangga

Senam kegel trimester ke berapa boleh buat semasa hamil? awal2 hamil boleh ke? dan klu tiap2 hari turun naik tangga kat rumah boleh ke? 😅 sebabnya tandas kat bawah , sy d atas sllu dekat bilik rehat. dapur dan tandas kat bawah.. tak ap ke? klu turun naik tangga selalu? ada pengalaman ? boleh share x?

1 Balas

awak cuba search dkt u tube or tiktok. rasa ada je share pasal senaman kegel. awal2 trimester rasanya tak digalakkan buat lg. kalau tangga xde mslh. hati2 je la masa naik dgn turun. awak bukan melompat ats tgga kan😅😅.. cuma trun naik je.. sy office trun naik tgga

2y ago

kalau xlompat okay la. hee🙈🙈🙈cuba awak refer sini https://vt.tiktok.com/ZSR7F1qkL/