Menu Sahur Awal Puasa > Minggu Terakhir Puasa

Hi semua! Syukur kita berada di hari terakhir Ramadan. Haa, makin dah nak habis puasa ni menu sahur pun sama lah nak seringkas yang boleh je, betul tak? Hehe ? Siapa sini situasi dia sama dengan gambar di bawah? Awal-awal meriah akhir sekali hambar ? Kongsikan pendapat anda di ruangan komen, OK!

Menu Sahur Awal Puasa > Minggu Terakhir Puasa
5 Balas

Sy mula y hambar sbb mula2 puasa x larat n alahan, kdang suami y msk, skrg dh ada tenaga sikit...thanks buat suami n SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA IBU²😄😄😄

Sahur hari yang terakhir makan rendang untuk raya.. hahaha

Akhir sekali masak sosej 😅

Byk grg telor mata 😆

Hahahah 🤭🤭🤭