Alahan kepada nasi

Hi semua,sya hamil bru 5minggu.. Ade x kt sni yg pengalaman ketika hamil alahan kepada nasi,bila mkn nasi je tekak jdi loya dan trus jdi hilang selera..ade x cadangan makanan ape yg sesuai utk gantikan nasi tu..perot asyik lapar tpi x blh mkn nasi..klau ade blh kongsi disini,trma kaseh..?

24 Balas

Try makan bubur. Sy 13weeks bru kena mcm.ni. jumpa doc dia suruh pksa makan. Klu xleh mkn bubur. Try makan alhamdulillah. Hehe.