Waktu yang tepat buat preg test

Hello semua,sy dah lewat 4 hari brni..kalau buat preg test esok subuh adakah result dia akn tepat?sy ada beli preg test watson tpi bkn hnis clearblue laa

8 Balas

dah boleh tu lagi2 waktu subuh. kalau tiba2 awak nak kencing pukul 3-4 pagi pun waktu yang sesuai untuk buat test. tak perlu pun kena brand clearblue, yang murah2 pun function dia sama

kalau period regular tiap bulan, dah boleh test dah. saya period regular, lewat 4 hari test pakai dipntell naik double line terang. lepas seminggu saya repeat pakai clearblue digital.

Saya period regular & tahu ovulate bila, so bila period lewat 5hari, test terus terang double line. Try la esk sis, sy guna upt yg drugstore yg biasa tu jgk.

kalau period regular boleh dah buat.. tp.kalau xregular xya buat dlu.. sy.xregular period.. hari ke 15 lewat biasanya baru buat

klu ikut pngalaman sye, lewat 4 hri upt da terg da.. sye jnis period ontime

Try je. Jelas ke tak tu bergantung pd tahao hormon dlm bdn masing2

Buat dulu sis. Tanya berkesan ke tak kami pun tak tahu

Try dulu. Result akan tepat.