Nak tanya 🥹

Kalau macam preg baru dalam 3/4 minggu , klau test upt , ianya mmg negatif ker ? Sebab saya test , result negative . Mmg begitu ker ?

4 Balas

Last menstrual saya 4/1. Bulan ni takde period. Check upt -ve. Saya tak makan ubat apa apa. Simptom lebih kurang je. Jadi tunggu jelah menstrual keluar.

3 minggu samar2. 4minggu upt dh terang dh. kalau negative tu mkna nya xpregnant la. xde hormon hcg dlm bdn.

Sy lewat period hari ke 4 dah terang upt bila test sis…mgkin sis boleh cuba buat mgu depan pulak ke

Setiap orang tak sama.. simptom pun tak sama.. sis tunggu je ya..