UPT pregnancy test

Salam ibu² semua. Sy mmg plan nk preg bby no3. Skrg period dah lewat 9hr. Klu ibu² lain akn excited tak nk bt upt test atau hmm xyh buat la sbb dh agk dh mgkin pregnant. Just nk tau pendpt ibu² lain. 😊#ingintahu #bantusharing

3 Balas

Sy pun ari tu badan rasa lain mcm period lg 2hari.. Rasa krem perut buat upt test Naik 2line.. Mngu dpn nya pegi scan nmpk kantung 5w dh🥰InshaAllah anak ke8.. Excited walaupun dh ke8

8mo ago

Alhamdulillah terima kasih 🥰

kalau saya, buat.. kadang2 boleh jadi period delay atas sebab perkara lain 😊

8mo ago

alhamdulillah cycle period sy sblm² ni okay. InsyaAllah nnt akn buat jgk test. thanks bg pendpt🥰

buat3.. semoga ada rezeki utk puan insyaAllah ^^

8mo ago

InsyaAllah sy akn test. amin. terima kasih🥰