Irregular period

Hi semua,sebelum ni period saya regular. Cuma bulan 4 saya missed period,bulan 5 pulak tarikh 13,14 &15 ad keluar darah tapi sikit sikit je. Bulan 6 ni belum ada. Kalau dh jd tak teratur mcmni bila boleh cek upt ya?

3 Balas

Hai, pengalaman saya bulan 3 saya period, bulan 4 keluar koko macam sporting 2 hari tapi saya ingat nak period. Bulan 5 saya tak period and check upt double line. Alhamdulillah sekarang pregnant.

bley.. sye nasihatkn gne brand2 yg jual kt farmasi utk elakkn konfius klu line tu samar ke ape ke..

try cek hujung bulan 6 ni