minta Cadangan Dan Pendapat semua

Hai semua, saya tgh keliru skrg.. bulan 4 baru ni tak period,sebelum ni period saya mmg regular n supposed to be 19hb period. Check upt -ve. Sampai la 13mei ada keluar darah, hari pertama coklat,hari kedua dan ketiga pink cair. Ketiga2 hari tu cuma tompokan sikit. Saya pelik sbb bulan 4 dh missed period then bulan 5 awal pulak period nya. Yg lagi keliru kenapa ya macam tak lawas keluarnya n ada cara ke nk lawaskan(mkn supplement/jenis exercise etc) . Boleh tak mommies semua share pengalaman. Tq sema#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

Hormon dah tak ok tu sis. Bulan 4 tak period so bulan 5 dia datang awal. Biasa gitu la terjadi pada orang yang irregular period 😊 kalau sis was2, boleh buat upt. Kalau still negatif, boleh jumpa dr nanti dr bagi ubat turun darah

1y ago

dh pergi klinik sis. Dr cakap 3 bulan tak period baru boleh bg ubat turun darah

boleh try pergi scan, tengok. lepas tu boleh pergi mengurut

cuba check upt lg sekali

Jumpa pakar o&g ya dear

hormon xbetul tu

Dah jumpa doktor?

1y ago

dah sis, siap scan semua ok. mungkin hormon sbb anak baru fully wean off

mslh hormon..

1y ago

mungkin sis sbb scan tkde masalah. hormon kot anak baru fully wean off