Delay period 5 hari, check upt postive. Next day keluar coklat dan darah sikit. Upt negative

Hi mommies semua. cycle period sy teratur 27 hari. Sekarang dah Delay period 5 hari.Check upt positive hari jumaat baru ni. Tiba tiba harini keluar coklat² dan darah sikit dan check upt negative. Ada mommies2 macam sy tak? #pleasehelpme #1stbaby #risau

1 Balas

Upt terus takde double line?

2y ago

Kalau nak lagi tepat, better check beta HCG dkt klinik swasta. Biasanya check darah lagi tepat