Period delayy ...

Before ni period memang teraturr , tapi bulan 3 ni period delay esk dh 5 hari .. cek upt still negatif . Senggugut ada la sikit sikit kadang kadang datang tapi takda keluar darah langsung cuma keputihan warna putih ( bukan putih telur ) .. ada tak yg pernah kena ? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Tunggu lagi bagi cukup 1-2 minggu sebab saya macam tu jgk, period miss byk hari then rasa menyucuk kt perut. Ingat period tp x keluar apa pun. Cukup 1 minggu saya test Alhamdulillah double line

2y ago

yeke sis ...

saya pun..miss period for days, sakit mencucuk mcm senggugut tp xde kluar drh. lepas seminggu cek +ve alhamdulillah.

2y ago

xpe sis... cube lg buat test ..semoge dikurniakan rezeki buat sis berdua. .waktu yang terbaik untuk buat test ialah waktu pagi selepas bangun.

kdg keputihan pnyebab sakit..