breast pump

Hi semua..nak tanya, breast pump apa y okay ye? Kalau boleh nak beli yang wireless..senang di office nanti ?

9 Balas

Yang supermamalab tu you boleh search kat shopee. Search je breastpump. Exactly the same boleh dapat around rm60+

Sy beli halford tp pairkn dgn handsfree spectra. Best pam smbil buat keje

5y ago

Ada jgk tgk spectra, tq utk info 😁😁

Ha yg ni.. Mmg ok.. Sbb ni xpyh pkir da nk wayar bagai ke ape

4y ago

Thanks utk info, ada jgk tgk y ni. Interested sbb xde wayar..huhu

Cuba tgok supermamalab.. Tu wireless dlm 100+ je klu xsilap

5y ago

Ada jugak tgk kt situ, byk brand xtau nk pilih mn 😅

Sy gune cm bear..bli dkt shopee

5y ago

Sm2 😉✌

Medela freestyle

Avent

Autumnz

real bubbee

5y ago

Ok..nt boleh tgk 😁, tq..