Breast pump

Hi mommies nak tanya brand breast pump mana yang bagus ye kalo boleh nak yg wireless taknak yang byk wayar

4 Balas

hi awak. boleh cuba jenis handfree pump. selit dalam bra. jenama apa pon awak boleh pakai. yg penting size corong/insert pam tu betul. seblom nak beli ukur size nipple awak dn minta seller guide if nak beli online. sy suggest cari kedai yg boleh test breastpam tu sendiri utk keselesaan awak bila awak nk guna.

1y ago

tak la. sy pakai handfree pam juga. sbb sy mommy yg berkerja. kemungkinan cara pemasangan handfree tu xkena. dan membuat kan susu tumpah awak. masa beli awak minta ja seller guide awak okay

Sy tak pernah pakai handsfree lagi. Before this pakai spectra yg kena pegang dgn tgn tu, or selut under bra..sbb tgk yg handsfree tu mcm penyek je breast under bra 😅 anyhow try beli satu dulu kot if ok baru beli sebelah lagi

Sy baru je beli breast pump boboduck.. ok la not bad murah jgk rm199 for one. Ada 9 level suction and 3 modes.. ok la not bad for beginner

saya beli kat lazada je . takde jenama tapi rating kedai elok 5/5 star, barang sampai pun elok

2y ago

Blh tgk tak mommy pump tu mcm mn ye