CONTEST TERBARU! AJAK & MENANG~! 🎁

Hi, semua! Jom sertai contest terbaru kita hari ini! Senang je tau... Ajak rakan anda untuk join app theAsianparent dan anda akan berpeluang untuk menang. Lagi ramai rakan anda download dan daftar ke theAsianparent, lagi besar peluang anda menang. Tapi pastikan mereka gunakan pautan yang anda kongsi. Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/ajak-menang-katil-bayi-mudah-alih/1392?lng=my

CONTEST TERBARU! AJAK & MENANG~! 🎁
19 Balas

Done ajak ramai2 untuk join TAP yang sangat awesome!✅ Semoga ada rezeki bakal baby sy untuk menang katil yg super cute ni.Hadiah pertama untuk permata hati mama,walid,dan abang Fahim 😍 We ❤️ U baby A.F!👶 Terima Kasih TAP untuk setiap perjalanan yang indah bersama sepanjang kehamilan saya. Setiap hari,mesti buka TAP untuk lihat perkembangan baby dalam kandungan.Saya sangat teruja! Semoga baby lahir dengan Selamat dan sihat walfiat,Aminnn 🤲