Mana satu yang lebih mudah ya?

Hi semua👋 Dulu sebelum kahwin kan min suka sangat pakai contact lens lagi-lagi yang ada warna warna tu👀🤭 Tapi lepas kahwin dah ada anak ni lebih mudah rasanya pakai yang kiri tu🤓😅 Yang lain macam mana pula ya? Jom kongsikan pendapat di bawah😉

Mana satu yang lebih mudah ya?
122 Balas

klau d umah sya pkai crmin mta...klau kt lua sya pakai lens...mkin pkai crmin mata mkin naik power crmin...aiyyoooo

X pernah pakai lens. Cuma lately mata mcm dh x berapa ok..kl pegi cek nnt, pilih spec la kot, lg senang. Lg selamat

prefer lens sbb klau pakai spec ank suka tarik smp senget spec tu 🤦🏼‍♀️

Takut pakai lens 😅😂. Tak pakai kata mata juga. Alhamdulillah

Saya suke pakai dua2 ..tapi sekarang pakai cermin mata je ..

Dua dua pakai. Bergantung kepada masa dan situasi. Hehe 🥰

Dulu sebelum ada anak suka pkai lens skg ada ank xminat dah

anak 3 kali patahkn spek..😂kdg tpaksa jgk pkai lens..

saya memang rabun jadi memang kena pakai kaca mata la

Dua dua jalan contat lens duk uma pakai cermin mata