Kerja Rumah Paling Kurang Gemar

Hi semua! Dalam banyak-banyak kerja rumah, mana satu yang paling anda kurang gemar? Hmm, kalau admin bersih habuk ? Anda yang mana? Jom kongsi di ruangan komen!

Kerja Rumah Paling Kurang Gemar
537 Balas

Bersih habuk dan lipat baju. Leceh dan xboleh buat dgn tenang. Ade je gangguan..

Basuh baju paling tak minat.. Smpai skrg husband yg cuci baju.. Yg lain sy buat

lipat baju paling malas.kalau boleh nak beli ja mesin hat lipat baju tu😅🤣

vacuum & bersih habuk...yg lain ok sbb berkenaan air, saya suka main air 🤣

Brsih hbuk sbb mst lps tu brsin,gtl hidung,muka,n of course lipat kain🤣

Lipat baju..huaaarrgghh mengantuk mengantuk nak tidur mane🧟‍♀️

Vacum n bersih habuk.. smua tu hubby buat since im preggy last year.

Basuh pinggan mangkuk. X cuci sakit mata pula tengoknya. 😅😆

Bersihkan habuk😒 sebab muka, mata, hidung akan rasa gatal"😌

Mop n vacuum. Nsb baik husband ringan tulang. Kurang sikit beban.