Kerja Rumah Paling Kurang Gemar

Hi semua! Dalam banyak-banyak kerja rumah, mana satu yang paling anda kurang gemar? Hmm, kalau admin bersih habuk ? Anda yang mana? Jom kongsi di ruangan komen!

Kerja Rumah Paling Kurang Gemar
537 Balas

Kalau boleh mcm nk ckp smua tp... Smua tu tetap kena buat 😂

semua kt atas gemar buat..yg kurang gemar adalah memasak..haha

Vacum,bersih habuk dgn mop lantai..x tahan habuk terus alergik

Vacuum, mop. Kalau ada rezeki nak robot vacuum n mop 😀😉

Lipat baju..paling mlas nk buat..huhuhu..tp kne buat jugak..

Bersihkan habuk. Nnti mula la rumah bergegar sbb bersin kuat

bersihkan habuk sebab kalau tempat yang tinggi tidak sampai

Tak minat bersihkan habuk sebab ada masalah pernafasan 😪

Bersih habuk...sebap nanti semua kena alih-alih barang...

Bersih habuk tmpt yg tinggi cz I kategori pendek 😆😆