missed period, please help me

hi semua tumpang tanya Sye last period 24/1/2020 - 30/1/2020 ikut jangkaan sepatutnya Sye dh period on 22/2/2020 tapi Sye missed period ..and sye rse mcm loya nk muntah and rse sakit pinggang dan bawah perut if jalan banyak ,tkde rse mcm nk period,kalau ikut hari kiraan period Sye dh lewat 6 hari jadi hari ni Sye buat upt tapi negatif ada sesiapa ada pengalaman boleh kongsikan pada saya ,mohon pertolongan adakah terlalu awal Sye buat ujian dan mungkin masih tkbole nampak ,..

4 Balas

Kes kita sama.. Last period sya 24jan jga, spatutnya mnggu lpas sya period tpi smpai ari ni xdtg period lg.. Cma beza kita sya x loya2,perut ja kdang rsa mcm snggugut.. 2ari lpas ada bt test wktu pgi tpi negatif... Kecewa la juga 😅..nk try tnggu cmpai ujng mnggu ni, klau xperiod jga, nk try bt test lg skali

4y ago

Insyallah, amin.. Smoga ada rzeki utk kita ya 😉

Buat masa first urine sis.. InshaAllah ada rezeki sis pregnant tu.. Semoga dipermudahkan mendapat zuriat.. Doa banyak2.. Nanti check upt lagi.. Minggu yang berlainan..

4y ago

Okay baik thank you sis, mcm mne ya check mula2 kencing tu ? Kalau malam bangun2 kencing juga sye.. .. inshaaAllah nnti Sye cuba check upt lagi sekali sbb ingtkn nk tunggu Smpai next week kalau tk dtg juga nk pergi check dkt clinic terus..buat masa ni Smpai skrg tk dtg period lagi..tapi ada la sakit2 dkt ari2 tu, pinggang dan bawah perut ,. InshaAllah sis doakn la yea moga2 ada rezeki

Kdg2 horman tu sis..mcm sya 8 hari lmbt dtg tpi hr k9 period mcm biasa.

4y ago

Sis rajin2 makan folic acid n mnm buah zuriat..in sya allah,yg pnting busaha sis..

test waktu subuh sis.. moga ada rezeki

4y ago

wc sis