Kiraan weeks sbb period jadi x regular lepas kne chicken pox

Haai semua, syee nak tnye lah . Mcm mana nk kira kita dh brape weeks sbb start bulan 6 hritu , sye punya period lari sikit, before ni stiap 24/25hb mesti period , tapi bulan 6 tu sye period awal 2/6 .. so bila tiba 2/7 sye x period lagi dan delay seminggu.. sye test upt it's negative.. dan 16/7 sye test lagi negatif.. harini 25/7 sye test semula it's Positive ☺️😍.. sbb sye pernah gugur bulan 3 lepas.. so sye nak kira weeks sye tak pasti dh brape weeks.. ade cara lain untuk tahu and bole share kn ? Tqq all's momies #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

g swasta scan sis .. Sy memang download app untuk date period so senang Sy pantau date period .. cm sis xtau nk bantu cmne .. better scan dulu in shaa Allah doc akan bantu