normal ke?

Hi semua, tumpang tanya sy sudah 39weeks, semalam sakit perut (tiada darah & leaking) pegi hospital, doc check bukaan baru 1cm. balik rumah semula, petang tu baru ada spotting lendir coklat. sy confused adakah spotting tu sebab doc check bukaan? perlu ke sy ke hospital semula atau tunggu contraction?

1 Balas

Seeloknya tunggu smpai rasa contraction tu sakit setiap 3-5minit. Kdg2 hospital mmg xlyn, suruh blk dulu smpi betul2 bukaan tu dah lebih 2cm