Baby Besar

Hi semua, tadi checkup 32 minggu. Doktor cakap baby besar size 35 minggu. Lepas ni kena refer pakar O&G. 2x cek kencing manis semua normal. Tak pasti sebab apa. Doakan semuanya baik2. First baby😇

4 Balas

sy rasa kes kita sama sis.🤭 sy check up dkt swasta (34w) & baby besar dua minggu awl dan tak GDM. Dr suggest sy induce awal, next week dr akan confirm kan tarikh. doa kan semuanya berjalan dgn lancar ya ibu².

Aamiin. Semoga dipermudahkan InshaAllah 🤲🏻

Aamiin 🤲🏻 smoga smuanya baik2 saja

berapa kg sis?