susu enfamama

Hi semua! Sy mau tnya, okay ka susu ni? Sy mnum anmum tpi kdg muak. Mngkin ada yg bpengalaman mnum susu ni yg bole share? Thankyou ?

susu enfamama
31 Balas

Sye pnye susu jdi ketul2 walaupun godak pakai air panas... knp ye? Ketul2 terapung kt atas air... tarikh luput nye msh lama lgi.... ade spe2 jdi mcm sye pnye tk

4y ago

Try pakai botol shaker. Masuk susu dalam botol dan goncang. Pastu sy suka simpan dlm peti ais. Dah sejuk sikit rasa dy mcm ais krim 😊