susu enfamama

Hi semua! Sy mau tnya, okay ka susu ni? Sy mnum anmum tpi kdg muak. Mngkin ada yg bpengalaman mnum susu ni yg bole share? Thankyou ?

susu enfamama
31 Balas

Sya pn mnum ni..tp lepas mnum mmg akn mmbuang la,,at least kurang sket sembelit sy

Time pregnant minum susu smpai dlam pantang. Sedap. Prisa choc pun sedap.

Sedap..tapi saya guna air sejuk je..klau panas muak sikit😩

Ikut org. Saya xngam dengan susu ni. Saya ngam dengan similac hehehe

Sya minum enfamama pregnant kali ke3 ni. Sedap. 😋 N berkhasiat.

Sedap! Tapi tak sesuai dgn saya. Sy minum je cirit birit😟

Okay sis.. Tapi x ikut sukatan dia.. Saja buh 3,4 scoop je

Saya bancuh pastu letak dalam peti. Minum sejuk2 la

Sye minum ni yg trial punya tapi cirit birit

Saya minum juga , elok sembelit saya kurang