sex

Hi semua! Sorry tanya soalan agak sensitive. Knp baby asyik mengeras bila sy dan suami bersama? Bila sy teransang.. baby mengeras. Jd x selesa nak bersama. Is that normal?

4 Balas

Normal...sy pun mcm tu jga,lg2 klo dah time teransang mmg baby akan mengeras...skrg dah nak masuk 32week,hilang nafsu/ghairah nak bersama...rasa tak selesa kat bawah,mcm d tekan2

janin dh besa mmg mcm tu sis . sy pon jdi kurg brnafsu d sbb kn sakit ala ala segugut lps brsame cik suami . sakit bhagaian ari2 dn bby jdi mengeras je mse tu . Normal .

YES NORMAL , SY PUN ALAMI BNDA YG SAMA.. 😊

.. yes normal je..