38 weeks ; normal ke perut mengeras selepas bersama suami ☹️

pagi tadi sy ada bersama dengan suami, lepastu perut sy mengeras 😩, is it normal ? baby gerak macam biasa, but kerap mengeras 🙁, tak selesa trus dibuatnya hm #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

selagi mengeras x smpai sakitnya ke pinggang, okay je tu. sy pun 35 weeks ni lps bersama suami mengeras skjp, pastu baby still gerak okay je. kita pun mmg dah dalam weeks yg perut akan mengeras on off sbb dah nk dekat bersalin. klau x selesa, boleh skip dulu dr bersama suami.

normal je dik... biasalah tu..nanti dia okay balik