Masam Masam

Hi semua. Siapa kat sini cthlah.... Makan oren or something yg masam kan. Or minum masam. Perut rasa pedih. Lepastu cepat lapar. Sama juga kalau lepas makan ubat tambah darah. Walhal kena gap masa makan 2jam. Tapi lapar takboleh bincang. Tapi kalau tak makan or minum semua tu, okay je

1 Balas

Ibu mngndung kena munch sentiasa. Bukan makan nasi lauk2 bukan. Tp munch roti kering susu, coklat ka bread ka.. asal munch..