Klinik Ibu Mengandung Puchong

Hi semua, siapa boleh suggestkan klinik ibu mengandung yang bgus area puchong sebab sy prefer checkup di private lps buat buku pink. Thanks?

1 Balas

biasanya yg paling dekat dgn rumah kita sis . kalau g jauh pun . nurse akn suruh kita pergi kk yg dekat dgn kita

5y ago

Owh utk kk sy thu sbb utk checkup sy prefer private sbb kekangan dgn kerja kan. Buka buku pink je kt kk lpstu sy nk continue checkup dkt private. Lupe nk mention kt atas. Sorry