Klinik area Puchong?

Salam. Klinik mana okay untuk ibu mengandung area Puchong? Sebelum ni pergi Umra Shah Alam jauh sangat.#firstbaby #pleasehelp #1stimemom #pregnancy #bantusharing #ingintahu

2 Balas

search je mana2 klinik kesihatan berdekatan awak. senang je😅 klau mampu pegi lah swasta..search je klinik swasta berdekatan. kalau utk checkup bulanan biasanya org pegi klinik biasa pun boleh. klinik siti pun okay, sebab doktor perempuan. tapi kalau sy, sy suka klinik kerajaan je, nurse jaga elok je kita🙂

Klo puchong selatan. Kteorng g klinik desa pulau meranti aje 😬