Klinik swasta buku pink

Hai mami2 .. boleh suggest tak klnik area puchong yg blh buka buku pink ? Sbb haritu ada pergi satu klinik ni.. tp doc xbagi suami masuk sekali time scan baby.. jd boleh tak mami share klnik yg bgus & murah utk buka buku pink #1stimemom #pregnancy

1 Balas

swasta ni hrga lbih kurg. cri yg klinik ada buku,kdg klinik swasta dia bg mcm slip kad je. first bkk buku kne ada rm150 keatas plg kurg. tu pun xtrmsuk vitamin. klu appoinmnt kene mnum air gula,injection kncing gigi xpsti ..rm200 keatas kot..