Apa hadiah paling istimewa tu ya?🥰

Hi semua selamat pagi jumaat🌈 Jom kita imbau kembali pagi ni! Apa agaknya hadiah paling istimewa yang pasangan kita pernah bagi ya🎁 Tak kisahlah besar ke kecil ke, mahal ke murah ke. Yang penting hadiah tu istimewa sangat bagi kita & ada sentimental value lah orang kata😘 Jom komen dekat bawah, tengok ingat lagi tak ya semua😍

Apa hadiah paling istimewa tu ya?🥰
30 Balas

Terlalu banyak dari mula kenal sampai sekarang. Tapi kali ni sy pilih pengorbanan dia kerja keras untuk beri yg terbaik buat keluarga kecil kami dan tak pernah berkira untuk sy dan bakal baby kami😊🌹