Apa hadiah paling istimewa tu ya?🥰

Hi semua selamat pagi jumaat🌈 Jom kita imbau kembali pagi ni! Apa agaknya hadiah paling istimewa yang pasangan kita pernah bagi ya🎁 Tak kisahlah besar ke kecil ke, mahal ke murah ke. Yang penting hadiah tu istimewa sangat bagi kita & ada sentimental value lah orang kata😘 Jom komen dekat bawah, tengok ingat lagi tak ya semua😍

Apa hadiah paling istimewa tu ya?🥰
30 Balas

ingat... hadiah paling istimewa ialah doa dari suami saya... alhamdulillah setiap doa nya selalu di makbulkan dan buat saya happy..tu hadiah paling mahal dan berharga dalam idup saya...takperlu barang yang mahal..ckup la doa yg di hadiahkan kepada saya

diberi bernafas Smpai ke hrini ,dpt suami yg penyayang dan zuriat yg tak lma lgi yg bakal dlhirkn..doakn semoga Allah SWT permudahkan semua urusan sy dan baby slmt ibu dan ank Aamiin.. dpnjgkn umur kita semua Aamiin

Terlalu banyak dari mula kenal sampai sekarang. Tapi kali ni sy pilih pengorbanan dia kerja keras untuk beri yg terbaik buat keluarga kecil kami dan tak pernah berkira untuk sy dan bakal baby kami😊🌹

jam tangan..hadiah b4 kahwin..dibeli dgn gaji pertama n masih pakai smp sekarang..dh 15 tahun usianya..br 3x tukar bateri...n yg lain2 byk la..xterkira... alhamdulillah 😍😍😍

cincin batu berlian..slps khwin 3thn...masa kwin suami bg cincin tnpa batu..xsgka si suami msih ingt jnji dia..tharu sbb masa kwin suami xmmpu nk beli...alhmdulillh

4y ago

wahhhh seronoknya. Alhamdulillah🥰🌹

Terlalu byk.. Alhamdulillah, bersyukur sgt2 Allah kurniakan suami, Anak & family yg baik2. Rasa Cinta, kasih sayang yg terlalu istimewa! ❤️🥰

Hadiah istimewa bg saya suami faham dan sentiasa ada bila saya memerlukan..Alhamdulillah😍 #LoveML

Our baby boy 😘 found out i was pregnant right when i turned 30. Best birthday ever! 💗

mcm2 kalau nk tulis pnjng sgt kot hehe..tp plg pntng mah setia besama sy.

telefon smperna birthday.dua spsang kasut jalan dan dua spsang baju