Hadiah Misteri untuk dimenangi Bulan Februari ini!

Selamat malam semua pengguna yang min sayang😍 Bulan Februari ni min dan team nak bagi hadiah PALING ISTIMEWA untuk pengguna yang paling bertuah kami tau! Jadi jangan lupa untuk sertai pertandingan istimewa kami iaitu Komen & Menang Hadiah Misteri selama 4 MINGGU BERTURUT-TURUT dengan KATA KUNCI YANG BERBEZA-BEZA PADA SETIAP MINGGU ya😉 HINT : Hadiah paling berbaloi untuk setiap rumah miliki & paling mak-mak suka tau!🤭 Jangan lupa sertai di bahagian Pertandingan ya! Goodluck semua kesayangan min💖 *KOMEN DAH JOIN cepat-cepat dekat bawah hokayyy!😍

Hadiah Misteri untuk dimenangi Bulan Februari ini!
105 Balas

kenapa saya tidak dapat tekan link, dan kenapa saya tidak dapat login dlm account facebook saya? saya tidak dapat join. saya dah email. tapi tiada jawapan

Cik Min, nak tanya..pemenang dikira berdasarkan komen lengkap utk 28hari atau untuk keempat2 minggu? sbb ada beberapa hari yang tak sempat nk komen..

Alhamdulillah dah join.. Moga ada rezeki lepas ini inshaAllah amin. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ya moga ada rezeki saya 💝 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

💖 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Link xblh tekan awat??? 😕

macam mana cara nak join?

Harap ada rezeki saya...amimnn

3y ago

Baikkkk..🤗

Dah joinn😊 #TAPactiveusers

3y ago

Yeay tunggu malam esok ya! Jangan lupa😉😘

mcmne nk join ye?

3y ago

Pkul9 nti bru dia akn kluar perkataan tu