Rebonding rambut

Hi semua :)Selamat Hari Raya 🌙 Saya nk tny , skrg kandungan saya dh masuk 23 weeks . Bolehkah sy buat rebonding rambut ?

5 Balas

better hold dulu sepanjang kehamilan ini.. sebab bahan yang di gunakan semasa untuk rebonding rambut tu ada bahan kimia tidak sesuai untuk mommy preggy di khuatiri ada effect pd baby dlm kandungan nanti disini saya sertakan link untuk rujukan puan mengenai pertanyaan puan ini .harap dapat membantu https://my.theasianparent.com/rebonding-rambut-ketika-mengandung

2y ago

most welcome 😉✌🏻

Hi, it's not recommended. The chemical used for the treatment are harmful for bby.

baik elakkan. sebab akan effect perkembangan baby.

Tak boleh. Banyak chemical.

No