Rebonding rambut

Hai sory nk tny,blh ke prgnt 18weeks buat rebonding rmbt?ke ade effect dkt kandungan?#seriusnanya #firstmom #ingintahu

5 Balas

sy dalam bidang salon sudah 18 tahun.. tak ada masalah.. kerna ubat rebonding hanya di sapu pada rambut & dengan jarak selamat yg tidak kena pada kulit kepala. jd ia adalah selamat .. event sy sendiri bakal timang cahaya ke 4 ..

Barang2 yang digunakan untuk rebonding adalah high chemical dan semasa hamil semua akan serap melalui kulit juga. So better avoid and tunggu habis breastfeeding journey.

9mo ago

ok baik sis,tq 🥰

x blh.. hair stylist ada bgtau. chemical kuat. effect bby nnt.

Not recommended dear. Akan effect kandungan.

9mo ago

ok baik,tq dear 🥰

Tak boleh

9mo ago

baik,tq sis 🥰