Tengah survey breastpump

Hi semua Saya tengah survey breastpump.. Ingat nak try beli both manual dengan handsfree Brand apa ye yang sesuai untuk breast jenis besar and papaya shape? 🥺 Budget tak kisah sangat asalkan tahan lama dan suction dia sesuai untuk first mom macam saya.. Thank you..

5 Balas

kalau untuk papaya shape selalu nya handsfree tak berapa sesuai,tapi boleh la nak test dulu. papaya shape usually guna yang jenis corong. apa pun kena test dulu baru boleh beli