Breastpump

Hi, nak tanya perlu ke sediakan breastpump sebelum delivery? Dan kalau perlu jenis manual/ beli yang handsfree terus. Tqq

2 Balas

Masa baby kena tahan ward sbb kuning. Mcm2 ragam mcm ibu ada kt hsptl. Ada yg xda susu ada yg susu terlebih2. Pendapat saya simpan sejumlah duit untuk beli pam tu kemudian (selepas bersalin).. Kalau tiba2 xda susu rugi pula beli pam beratus.. Pam saje xckup barang2 lain lgi nk kena beli. Awk xya pikir pam dlu.tggu je dh bersalin baru beli.. Igtkan husband mana dia perlu beli pam nnti bila awk dh bersalin. Senang dia cari. Terpulang pada awk.

for me, sy prepare hakka/milk collector saja. manual/handsfree beli bila sy mula buat stock sbb bkerja.