Tengah survey breastpump

Hi semua Saya tengah survey breastpump.. Ingat nak try beli both manual dengan handsfree Brand apa ye yang sesuai untuk breast jenis besar and papaya shape? 🥺 Budget tak kisah sangat asalkan tahan lama dan suction dia sesuai untuk first mom macam saya.. Thank you..

5 Balas

awak cuba cari kedai breastpump yg boleh guide awak. contoh macam kedai aishah baby store, mommy zone, pump in the go. semua kedai2 ni ada jual breastpump. seller akan guide kita cara pemilihan breastpump mengikut kesesuaian breast kita😊

7mo ago

Takde kt sini wak.. saya bukan stay dekat area bandar2 besar Sebab tu saya tanya kat sini.. senang nak shortlist brand

seriously lain org lain result atas pam yg sama puan.. ada org pam A 5min 3oz, kita 20min baru 2oz, pam B plk dia sikit kita byk.. harga pun ada yg murah2 kt syopi tu dia ok kita tak ok.. so kena try sendiri

7mo ago

so kena try & error jelah.. breast papaya shape susah skit yg hands free, tp blh try kot ada yg jadi.. yg corong biasa ok je, ukur saiz dasar nipples jelah

kalau untuk papaya shape selalu nya handsfree tak berapa sesuai,tapi boleh la nak test dulu. papaya shape usually guna yang jenis corong. apa pun kena test dulu baru boleh beli

Saya cadangkan puan consult dgn staf di kedai fizikal breastpump mcm Pump On The Go. Boleh cuba hingga puas hati

7mo ago

alamak.. Cuba tanya kot boleh online consultation