Keliru dalam kesakitan

Hi semua. Saya sekrang dah 38w5d. First pregnancy. Malam Jumaat baru ni tak dapat tidur sebab sakit pinggang dengan perut macam senggugut ada macam nak berak ada. Kejap ok kejap tak. Then tengah hari sabtu keluar mucus plug lendir + darah. Petang tu terus ke hospital. Tapi doc check jalan tak buka lagi. Dia suruh balik dulu tunggu tanda yg lain. Balik rumah perut and pinggang still sakit and darah dengan lendir still keluar. Sampai sekarang sakit sangat. Ada tak yg pernah alami macam ni? Kadang rasa tak tahan sangat sakit. Keluar masuk toilet and berbaring je mampu ??

1 Balas

tanda2 nak bersalin dah tu syg tp kena tunggu jalan bkk. ada hospital tahan wad, ada hospital suruh balik. alasannya wad tak cukup