Keluar tanda lendir darah coklat

Now dah 38 weeks 2 days mcm tu, nak tanya kita first day starts keluar darah ketul tapi sikit je. Esoknya keluar lendir darah lagi. Sakit contraction still irregular and jarang2 ada, kadang datang sakit dekat pinggang je. Pegi hospital cek, jalan still tak buka lagi 😅… Utk regular contraction tu memang makan masa ke utk anak first… #firstmom #pleasehelp

1 Balas

sy da 5hari lpas kuar lendir coklat msih xde lg contraction kuat.. doc kate ank 1st mmg slalu lame 😅

1y ago

Yekee,kita hari kedua keluar lendir tu baru contraction. Tpi tu pon kdg2 ada, still boleh tido lagi. Hari tu nurse ada pesan klu contraction dtg setiap 5 minit or ketuban pecah baru dtg 🥹.. Aduh nervous tnggu hari2 ni kan