Lendir keluar sepanjang hari tanda bersalin ke?

Sekarang dah 37weeks. Hari ni saya perasan yang ada lendir keluar, rasanya mucus plug. Dari tengahari tadi sampai malam tadi ni, lendir non stop keluar. Setiap kali masuk tandas basuh lepas buang air, mesti dapat rasa ada lendir. Tapi masih takde warna coklat/merah. And sekali dengan sakit2 belakang, sakit pinggang, sakit dekat bahagian bawah ni. Kejap sakit, kejap hilang. Hari ni pun baby macam kurang gerak. Saya confuse nak kena pergi hospital ke tak?

Lendir keluar sepanjang hari tanda bersalin ke?
8 Balas

Saya nak update yang tu tanda bersalin. Lepas seharian keluar lendir ni, esok pagi pergi kk. Nurse check bukaan dah 3cm. Then pergi hospital. Petang tu bukaan 5cm, lepas maghrib air ketuban pecah and bukaan 8cm. Alhamdulillah pukul 10 selamat bersalin.

1y ago

alhamdulillah tahniah sis.. sakit pinggang tu mcm sakit senggugut ke sis?

saya pon ade kluar yg mcm nie jugak.. tp lebih baik awak segera pegi hosp. .. xpon .. try makan aiskrim.. klau bby kurg gerak jugak.. awk cepat² pegi hosp tau..

keputihan rasanya ni sis..tapi kalau xpasti, boleh terus ke hsptl ye..

Sama la saya pun mcm Tu hari2 kluar lendir mcm ni saya pun37week 3days

1y ago

sama kuar mcm tu jugak hari2

mummy kalau dh xsedap hati terus ke hospital...

Sama dgn saya. 37weeks juga.

ni macam keputihan kan?

ini keputihan