Cyst Ketika Hamil !

Hello Semua!! saya Pregnant kalu follow Calendar 6 Weeks, tadi pergi scan di klinik ada nampak kantung baby then ada cyst di sebelah dalam 2cm! Ada x mummy di sini yang ada pengalaman MCM ni boleh sharing keadaan mummy semasa hamil with cyst? Thank you..

1 Balas

sy pun pregnant ada cyst jugak, dlm 2cm++.. dpt tahu ada cyst masa scan di klinik swasta, 5w masatuu.. tp dont worry sis.. doktor bgtau cyst akan mengecut bila baby membesar.. cyst saya dah hilang bila masuk 12w, masa tu buka buku pink di kk, sy bgtau doktor saya ada cyst, tp bila scan dah xde dah