Pregnant ke tak??

Hi semua.. Saya nk tanya.. saya dh melalukan seks bersma suami dlm keadaan saya subur.. seminggu selpas tu saya muntah2 adakah Saya pregnant?

26 Balas

cek upt bila dah lewat period. muntah boleh jd bcs of banyak reasons. symptoms nak period pun sama dgn symptoms pregnant. so better check upt to know.

sis boleh je buat test...muntah2 tu blh byk sebab knp..msk angin pun blh muntah juga..kdg2 bsama time subur pun tidak mjaminkn blh preg..

Bukan mcm tu hm sy yg dh 5 bulan pun belum muntah2 dan masih takde alahan apa2 setakat ni Alhamdulillah. Nak kepastian buat la upt 🙂

puan blh cek upt, ada delay period ke x.. xberani nk bg hrpn mcm tu je sbb puan muntah2 sbb xsemua wanita mengandung wajib muntah ya

Nk thu prgnnt atau tak. Kena buat upt. Lps tu buat scan dkt klinik. Bru knfem mgndung ataupun sbaliknya sis

yg muntah2 pastu tetiba pregnant tu drama dalam tv je. real life kena check upt baru tau pregnant ke idak

🤣🤣🤣🤣🤣 Mak2 dalam ni buku magician, ahli nujum. Check UPT if period delay. 😂😂😂😂

cek upt. Banyakkan membaca dan tonton video tentang kehamilan ya puan. Memang wajib ada ilmu.

slalu nye simptom loya muntah nih 6 hingga 8 mnggu baru rasa.. nih seminggu mcm awl sgt lh

if dah lepas tarikh period, cek upt