Boleh naik bot usia kandungan 36minggu?

Hi semua saya nak tnya. Sekarang usia kandungan saya 31 minggu. Nanti bulan 8 (merdeka) , saya ada company trip ke perhentian. Pada masa itu masih boleh ke sebab perlu naik bot.

4 Balas

Risau terberanak je. 36 week ke atas tu patut kena prepare diri. Kot terlahir awal. Saya pun merdeka nanti ada kenduri sedara, saya tak pergi sbb fikir diri dah sarat. Nti apa apa jadi main event kat kenduri orang.

Kalau saya, tak join dah. Tp best jugak tu gi perhentian! Tp fikirkan diri sendiri dulu dari company trip tau. Lepas pantang nanti claim perhentian trip dgn husband plak hehe. Tunggu anak besar sikit

Awk 36w tuu bukan patut awk risau boleh naik bot atau tidak. Risau lah takut terberanak kt pulau hahaha 😂 Saya 36w pun chill2 sekali eh tibe dah contraction & terberanak

11mo ago

Hahhah. Terus jadi anak pulau ye nanti🤣🤣

kalau saya, saya x nak join 😅 sebab mesti ada hentakan sebab ombak air dengan speed boat 😅 lagipun dah sarat dah 😅