29weeks naik boat

3-5nov nie saya bakal ke langkawi . Family trip , soalan saya boleh ke kandungan usia 29minggu naik bot ye ? Mohon bantuan @ perkongsian dari kawan2 sekalian

1 Balas

Kalau saya takkan naik bot. Alunan ombak akan menyebabkan bot tak stabil sekaligus menghasilkan hentakan. Akan buat perut mengeras dan saya tak selesa. Sedangkan naik motor pun suami saya akan bawa perlahan untuk kurangkan impak hentakan. Ini untuk saya la. Nak jawapan yang lagi tepat, awak kena minta advice daripada doktor awak.

8mo ago

Sama-sama. 😊 Jangan lupa tanya doktor ya.