Asid Badan Mudah Naik

Hi semua, saya nak tanya siapa ada kes macam saya? Begini, saya mengandung dan berdarah O+. Nurse kata golongan darah O+ ni mudah untuk asid badan naik dan nurse kata lagi peratusan kuning anak selepas melahirkan adalah tinggi. Hal ini buat saya risau, sebab sekarang ni cepat lapar, baru je lepas 2 jam makan dah rasa asid badan naik sebab lapar cepat sangat datang.

1 Balas

Smelah kite....bulan ni berat naik 2.6kg..isnin ni kne jmpe dokter..sbb tkot sy ad kencing mnis..tp sy dh buat test smlm..tkde kncing mnis pun...tp diorg pelik knp bdan sy berat sgt...diorg ckp..klo sy berat sgt..nti anak sy gemok..susah lahir...kne patah2 bahu die..mgkin die akan cacat seumur hidup...sy stres btul..