Cramp perut and rahim

Hi semua . Saya nak tanya normal ke klu cramp perut and rahim? Saya baru pregnat 5 minggu.. klau tido sakit klu nk pusing ke kanan..selesa pusing ke kiri.. harap ibu2 yg experience berkongsi pendapat. Terima kasih

12 Balas

Normal, proses penempelan dan pembesaran kamdungan. Memamg posisi tidur hamil yg terbaik adalah mengiring ke kiri sbb nk bg aliran darah lancar, kepit juga batal di peha masa mengiring untuk elak sakit pinggang.

normal .. sy pn sma . stiap malam rse mcm org sngugut .. bila da mggu belas2 ni bru kurang sikit .. then bila penat sikit je skit . dr kata proses rahim kmbang , otot2 kmbng gteww tu kdg cramp hehe

normal, saya jadi mcm ni masa first pregnancy. second ni xrasa pape. allahu, risau sangat sebab perut xde rasa cramp ke, bloating ke 😵 risau betul sebab mcm xde pape iiieee

cramp mcm mana ya sis? Saya haritu mcm kena gastrik . p scan Dr kata normal . tapi skit berpanjangan tk normal dh.

Normal sayang ! Proses penempelan . Nanti dah 29w macam saya lagilaa . Dia nak pusing kiri jeeee kanan kosong 🤣

cramp mcm sengugut . saya check doktor ckp ni normal..cramp perut saya on off on off

normal. rahim mengembang. slalunya masuk week bru mesti perut rse cramp.

sama pulak kite ... risau pun ada . yelah still 5weeks ..

normal sis.. macm saya juga

Mmg mcmtu. Nanti lama2 ok